Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
jobbra fel.
-
Certee
senior tag
A meglévő ps fájlokat mivel tudom megnézni, hogy leellenőrizzem?
-
Certee
senior tag
Örök hálám nektek

Ez is sikerült. -
Certee
senior tag
Köszi nektek a segítséget! Na most ott tartok, hogy tudtam ps fájlt csinálni. Honnan tudom, hogy jól csináltam e? Meg lehet valahogy nézni ezt a fájlt?
-
Certee
senior tag
Tudsz segíteni ebben? Bővebben: link
-
Certee
senior tag
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha van egy katalógus szerű dokumentum megcsinálva úgy, hogy az összetartozó oldalak egy egy indd fájlban (két oldalas fájl) vannak és össze szeretném hozni az egészet egy indd fájlba (30 oldalas fájlba)? Hogy meg lehessen csinálni a komplett pdf fájlt a katalógusról. A másik, hogy hogyan tudom a páros lapokat amik egy indd fájlban vannak szétszedni úgy, hogy külön külön indd fájlban legyenek az egyes oldalak.
-
Certee
senior tag
Hogyan lehet ps fájlt csinálni egy anyagból? Sürgős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest