Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
jobbra fel.
-
Certee
senior tag
A meglévő ps fájlokat mivel tudom megnézni, hogy leellenőrizzem?
-
Certee
senior tag
Örök hálám nektek

Ez is sikerült. -
Certee
senior tag
Köszi nektek a segítséget! Na most ott tartok, hogy tudtam ps fájlt csinálni. Honnan tudom, hogy jól csináltam e? Meg lehet valahogy nézni ezt a fájlt?
-
Certee
senior tag
Tudsz segíteni ebben? Bővebben: link
-
Certee
senior tag
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha van egy katalógus szerű dokumentum megcsinálva úgy, hogy az összetartozó oldalak egy egy indd fájlban (két oldalas fájl) vannak és össze szeretném hozni az egészet egy indd fájlba (30 oldalas fájlba)? Hogy meg lehessen csinálni a komplett pdf fájlt a katalógusról. A másik, hogy hogyan tudom a páros lapokat amik egy indd fájlban vannak szétszedni úgy, hogy külön külön indd fájlban legyenek az egyes oldalak.
-
Certee
senior tag
Hogyan lehet ps fájlt csinálni egy anyagból? Sürgős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest