Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz runner 125 #4674 üzenetére

    Sokkal gyengébbnek érződik, de hipp hopp 120 km/h volt városi gyorsforgalmin, ez inkább az miatt van ahogy elő adja magát. Nagyon jól van hangszigetelve, és olyan finoman vált hogy meg sem érzed, csak látod hogy változott a fordulat és bőven 100 felett vagy, nem érzed benne a sebességet. Nincsen meg az amit a T5 művel mikor átlépi a 3000-es fordulatot, és beleprésel az ülésbe, ez sokkal gyengébbnek érződik, de ez főként a hangolása miatt van. Viszont ha nem hasonlítjuk össze a T5-el egy nagyon jó motor ez is, egyenletesen húz minden tartományban, lehet pörgetni is, nem nagy dolog 9 liter alatt tartani a fogyasztást, az automata is inkább a nyugodt autózásban partner, mármint hazafele nyomtam kicsit, mert siettem, szóval gond nélkül megy 200-at, de semmiképpen sem egy T5. Főleg a pályán érződik, nem indul meg úgy 120 felett.

    Ami nem mellékes hogy 2 év garanciát kaptam rá, teljes körűt, minden elektronika, váltó, motor, klíma, futómű stb... fedezve van 02/04/1017-ig

    Ck.

    [link]
    Még él a hirdetés.

    marsu

    Hogy fateromat idézzem: "Egyébként gusztustalan ez a jó kedv és hangulat ami a csatorna másik oldalán van" ;)

    A lehető legjobb oldalon van, pont a napokban értekeztem asszonnyal, úgy gondoljuk életünk legjobb döntése volt hogy kijöttünk. Szerettem Pécset, de ami ma ott van, arról inkább nem nyilatkozom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák