- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacafi
tag
Sziasztok!
Van közöttetek zseni aki ubuntun, és pclinux-on Tv állomás megjelenítésében jártas?
Winen minden gond nélkül tudok tv műsort nézni a pc-n. Természetesen olyan beállításokkal hogy adót találjon az eszköz.
Ilyen beállításokkal a linux nem produkál műsort.
-
Lacafi
tag
válasz
Core2duo6600 #4913 üzenetére
Köszi az infótokat?
-
Lacafi
tag
válasz
dr_strange #4909 üzenetére
Rám jár a rúd a francba.
Ez a foxmark nevet meg kódot kér. Beírom neki amikkel a kiwi-be lépek, de nem fogadja el. Milyen kell neki?
-
Lacafi
tag
válasz
dr_strange #4909 üzenetére
Hali.
Bocs. Nem írtam pontosan, így nem is voltam érthető!
Nem a google keresőre cáloztam, hanem a kiwi-be található keresőre, mert azt hittem, hogy valahol a rendszeren belül van az a izé.
-
Lacafi
tag
válasz
dr_strange #4905 üzenetére
Hali.
Köszönöm szépen, így már sikerült, mert teljesen érthetően lett levezetve.
xy dolog nem bonyolult azután, ha megtudtuk mit hogyan. Mostantól nekem se!
Mindenki kezdő, tudatlan dolgokba addig, amíg rá nem jön, nem kérdez, nem tanul meg valamit.
-
Lacafi
tag
válasz
Core2duo6600 #4903 üzenetére
Nagyon kezdő vagyok!!
Nem ismerem egyiket sem. A kereső nem ad ki ilyet. Hol található, hogy használható egyéb?
Köszi.
-
Lacafi
tag
Üdv mesterek!
Van akinél az ubuntu a "@", és az ékezetes jeleket ne ismeri fel vagy nem reagál rá? Nálam ez van. A KIWI-nél ezek is jók.
Segítséget kérek abban, hogy lehet win-ről áthozni a kedvenc netcímeket a firefoxba.
A súgóban leírtak szerint nem tudom. Nagyon kellene mert sok van.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest