- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem lassan mondhatjuk tipushibának
Nekem is ez volt..
Sajnos a kontakttisztító csak ideiglenesen volt hatásos.Ezután én is megjátszottam amit Shadow collega is.
Én is szétszedtem a kapcsolót magát. Szakbarbár módon, nem forrasztottam ki én se. (melóhelyen csináltam, csavarhúzón, kontaktisztítón kívűl nem vittem csak egy fogót)
Én is úgy csináltam mint fentebb írták. görgő kiszed, kapcsoló kis fülei kihajtogat. Kapcsoló szétszed.
Én még annyit csináltam, hogy a forgó részen az érintkezőket egy picit megemelgettem felfelé.. (hogy összerakva jobban ráfeszüljön a másik részre)
Aztán kontaktisztító neki.. és összerak. Azóta még műkszik jól.. kérdés meddig
Még több kép.. sajna elég gyengék.. nem vittem a gépem, csak a telcsi volt kéznél..
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest