Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új belépő a Honornál
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
Doug Butabi
üzenetére
Microsoft Wireless Optical egerem van. A leírása szerint 4 különböző csatornát tud. Csak meg kell nyomni a CONNECT gombot és csatornát vált... Nekem legalább is így működik, hogy ne akadjon össze több eszköz...
-
Doug Butabi
csendes tag
Sziasztok !
Van 2 logitech cordless bill+egerem, mivel ezeket egy vevővel egymásra kell hangolni, gondoltam lehet egymás mellet használni kettőt (máskülönben mi értelme lenne a hangolásnak) . Na tévedtem, igazából külön külön jól működnek, meg nem egymást irányítjáak, hanem ha a két egeret egyszerre mozgatom akkor nem veszi rendesen a jeleket. Arra gyanakszom, hogy ugyebár be vannak tanítva, hogy malyik egér jelére reagáljon, de a másig egér jelét is fogja, igaz tudja, hogy nem kell vele foglalkozni, de mig erre rájön nem tud figyelni a saját egerére. Naszóval ha valaki találkozott már ilyesmivel, vagy tud valami megoldást kérem ossza meg velem.
t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest