Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
HIMEN
csendes tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Volt egy Asrock-om...Van egy ASUS-om...
Elég ennyi...Telepítö CD kisértet feelinget add...
Amúgy ...persze van különbseg a teljesítményben...
Hidd ell Lebutított-Cheap-ASUS=Asrock! -
sakto
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
nekem is volt asrock lapom 1800+ vel,én max 2400+ ig tudtam feltornázni. és igy stabilan ment! ugyan bebutolt 2600+ ként is de ott már bajok voltak a stabilitással. probáltam 3 féle biost is de nem segitett.
-
Superman
nagyúr
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Milyen a processzor hőmérséklete? megnézted, van mérőprogid? Először szerintem ellenőrizd, meg futtass teszteket. Én is azt tettem, nekem 11X200-on stabil, ami ugye 2.2Ghz és 3200+-nak felel meg. Valszeg menne feljebb is, mert most terheletlenül 39 fokos a prockó, terhelve sem lesz több, mint 47, de azt hiszem ennyi teljesítmény is elég.
-
BobChemistry
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
nemtom
az asrock nem vmi nagy marka
az uj bios-tol meg lehet hogy fagyni fog a geped -
Allien
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Hát mert valszeg NEM lehet neki, ugyanis azért óccsó kategória, mint pl. az ECS is hasonló. Volt egy ECS K7S5A PRO-m, és csak 3 fsb közül lehetett választani, de tuning bios felrakása után már a maximumot is ki lehetett belőle hozni, de ez a maximum, a lapnak volt az. 150/150-s fsb-vel volt hajlandó maximum elindulni, és se szorzó, se volt állítás nuku! Csak buheráláásal megy, tehát vagy a proci megfelelő lábait kötöd össze, vagy az alaplapi cpu foglalatba raksz u alaku drótot.
Most, egy Abit AN7-sem van, ezzel minden állítható, de persze, nem is annyiba kerül, mint az ECS/Ashrock (ezzel nem azokat a lapokat akarom fikázni!). Meg voltam elégedve az ECS lapommal, még a tuning biossal is jól üzemelt, és annak ellenére, hogy elvileg csak 133-s fsb a gyári max, bele ment a 400-s ram is, persze értelem szerüen kisebb sebességen, gond nélkül üzemelt, és elfogadta a Sapphire 9600 XT FB-s kártyát, ami ugye 8x agp lenne, de a lap csak 4x-st támodatja. Tehát, kinek mi, és mennyi van rá alapon lehet választani.:B -
KINKY_007
aktív tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
A vga-nak semmi köze hozzá (ha fix az AGP freki-nforc2, kt600), a memo-k is általában bírják (már jó ideje 400-ast venni), de a procinak nem törvényszerű, hogy feljebb kell mennie a gyári órajelnél (van egy csomó antitunnig proci is a piacon), Szóval lehet, hogy csak nem volt szerencséje a vásárlásnál...
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
A vga-nak semmi köze hozzá (ha fix az AGP freki-nforc2, kt600), a memo-k is általában bírják (már jó ideje 400-ast venni), de a procinak nem törvényszerű, hogy feljebb kell mennie a gyári órajelnél (van egy csomó antitunnig proci is a piacon), Szóval lehet, hogy csak nem volt szerencséje a vásárlásnál...
-
Deathcourier
aktív tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
biztos szép volt a doboza :DD
-
Deathcourier
aktív tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
szerintem már bőven jó...
-
HIMEN
csendes tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
HI!
A Coolerhez mit szólsz?
AeroCool Phantom
:F -
Allien
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Nem tudom, milyen hűtőd van, de tuningra erős kell, illetve, a ház szellőzését is meg kell oldani. lehet, hogy 1-2 házventivel jobb hűtést érhetszel. Ha tesztelni akarod a procit, terhelni kell. Erre vannak progik, de én jobban szeretem játékkal tesztelni. Ha nagyon gáz, akkor simán kilép, alig hogy elindítod. Van, hogy kifagy. De, legalább tutira észreveszed a gázt. :))
-
NoLF
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
le fog fagyni ha nem stabil a procid :) ha megy 10 órát, akkor mondhatod hogy stabil a procc.
-
NoLF
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
eu egy figyelmeztetés hogy a processzorod nem az alap bios beállitásokkal indul, sztem ezzel nincs semmi gáz. másik, hogy 50 fokos a proci terheletlenül, sokmindntől függ, pl hogy van e házszellőzésed normális, meg hogy milyen a hűtőd. amúgy nem fog beledögleni az 50 fokba a procc, mert ha leterheled simán lesz az 65 is, és még akkor sem hal meg. van neki olyanja hogy üzemi hőmérséklet, az olyan 50 fok, de vmi 75 fok körül már nem szereti a dolgokat. szal ha nincs házszellőzésed és nagyon idegesít az az 50fok, akkor csinálj (8 centis ventik a ház belsejébe, hogy legyen légáramlás: ergo a meleg kimegy, a hideg bejön effekt.)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest