Elérhető a Xiaomi XR, XS és XS Max

A Xiaomi is előállt a maga ajánlataival, megegyező áron, mint az Apple új mobiljai. Csak a Xiaomi ad még ezt-azt azokért az összegekért.

A Xiaomi kissé pimasz, de igen elmés ajánlattal állt elő. A 946 dolláros Xiaomi XR, az 1266 dolláros Xiaomi XS és az 1396 dolláros Xiaomi XS Max már elérhető a gyártó webshopjában és boltjaiban. Csak ezek nem egy-egy telefont jelentenek, hanem komplett ökoszisztémát laptoppal, okosórával és fülhallgatóval. Meg persze okostelefonnal. (Az árazás az új iPhone-ok kínai árait követi, itthon sokkal többe kerül egy friss alma.)

Xiaomi XR
Xiaomi XR [+]

A legszerényebb Xiaomi XR csomag tartalma tartalma egy Mi 8 SE 6/128 GB-os memóriakonfigurációban, egy 12,5 hüvelykes Mi Notebook Air 8 GB RAM-mal, 256 GB-os SSD-vel és hatodik generációs Intel Core m5 lapkával, egy Xiaomi Mi Band 3 és egy Bluetooth headset.

Xiaomi XS
Xiaomi XS [+]

A Xiaomi XS pakkba már a Mi Notebook Air 13,3 hüvelykes variánsa kerül Intel Core i5-6200U alapokon, Nvidia GTX 940M 1 GB dedikált videokártyával, 8 GB RAM-mal és 256 GB-os SSD-vel. E mellé már egy Mi Mix 2s-t pakolnak 8 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel, illetve nem marad le a Mi Band 3 és a BT headset sem.

Xioami XS Max
Xioami XS Max [+]

A legkomolyabb ajánlat nyilván a Xiaomi XS Max csomagban szert tehetünk egy 6/128 GB-os Xiaomi Mi 8-ra, egy Mi Notebook Próra, bár azt nem részletezik, hogy melyik konfigurációt adják, és persze jár egy Mi Band 3 és egy Bluetooth fülhallgató is, csak ezúttal a nyakba akaszthatós fajta. Hát, a Xiaomi így képzeli az X sorozatot és a kategória ár/érték arányát.

Azóta történt

Előzmények

  • Az összes új iPhone két SIM-es, de...

    Kínában konkrétan két kártya vándorolhat a készülékházba, míg errefelé a nanoSIM tálca mellett egy beépített eSIM egység is akad. Odébb lehet még a támogatása.

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Hirdetés