Hirdetés

Tabletpiacra léphet az Oppo

Van egy általános fellendülés a piacon, ebből pedig minden bizonnyal a BBK csoport sem akar kimaradni. A Realme után az Oppo is jöhet.

Az elmúlt néhány év leszállóága után tavaly több okból ismét fellendült a tabletpiac, ebből adódóan az Apple, a Huawei, illetve a Samsung mellett olyan piaci szereplőkről is lehetett hallani, mint a Honor, a Motorola, a Xiaomi vagy épp a Nokia. Bizonyára a BBK-csoport sem akar kimaradni ebből a bizniszből, így aztán a jól ismert Oppo márkával készülnek megmutatni, mit tudnak ebben a témában.


A kínai-angol fordítás automatikus gépi megoldással történt meg: nyilvánvalóan nem tökéletes [+]

A Digital Chat Station a 12,6 hüvelykes Huawei MatePad Pro méreteihez hasonlítja az Oppótól várható gépet, ez persze nem azt jelenti, hogy pontosan ugyanakkora panelt kapnak, inkább arról van szó, hogy nem apró gépre kell számítani, és a kialakítás is nagyon hasonló lesz, ami az előlapi kamera helyét, illetve a képarányt és a kávák méretét jelenti.


[+]

A ColorOS tabletes változata pedig természetesen módosított dokkal, widgetekkel, fejlettebb ablakkezeléssel jöhet, és ahogy a legtöbb nagy gyártó, úgy az Oppo is hangsúlyt fektet a márkatárs mobilokkal kapcsolatos kompatibilitására, és az órák és a Bluetooth headsetek zökkenőmentes integrációjára.

Borítókép: Oppo X 2021, a motorikusan széthúzódó koncepciómobiljuk

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés