Négy napos üzemidőt ígér az Oppo

A nagy kijelző és folyamatos szenzorhasználat ellenére az Oppo Watch 2-t nem kell minden másnap tölteni.

Az Oppo bemutatta a Watch 2-t, ami főleg az üzemidővel szeretne kitűnni. A dizájnt átemelték az előző generációból, a lapkakészletet Snapdragon 4100-ra cserélték, amihez új, energiahatékony segédprocesszor is jár az Apollo 4s formájában. Ezzel elvileg normál, minden funkciót kihasználó működés mellett 4 napos üzemidőt lehet összehozni, energiatakarékos üzemmódban a négyszeresét, a VOOC 2.0 gyorstöltés pedig egy teljes napnyi energiát tol az eszközbe 10 perc alatt, ami roppant kényelmesnek és praktikusnak tűnik.


[+]

Az eSIM támogatással rendelkező óra ismét két méretben választható, de a 42 milliméteres verzióból van csak Bluetooth modemmel szerelt is. A kisebb óra 1,75 hüvelykes AMOLED panelt kapott 326 ppi pixelsűrűséggel, 60 Hz-es képfrissítés mellett, mindkét verzióban van GPS, a pulzusszenzor folyamatosan dolgozik, az alvásfigyelést pedig véroxigénszint mérő támogatja.

Az 5 ATM nyomástűrésnek köszönhetően a több, mint 100 sportmód között az úszás is szerepel, a Kínán kívüli piacon pedig Google Wear OS-szel érkeznek majd az órák. A kínai verzió továbbra is Android 8.1 alapú ColorOS for Watch rendszerrel dolgozik. Európai megjelenésről és árakról most nem volt szó, de Kínában 61 ezer forintnyi jüanról indul a 42 milliméteres, Bluetoothos verzió, a legnagyobb, eSIM-es modell pedig  93 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés