Július 27-én jön a második generációs Oppo Watch

Változatlan dizájn, de nagyobb belső tárhely és friss lapkakészlet várható.

A hivatalos előzetes szerint az Oppo július 27-én jelenti be az Oppo Watch második generációját, ami vélhetően szintén elérhető lesz az európai piacon. Az első modell meglehetősen komplett funkciókínálattal és korrekt dizájnnal mutatkozott be, utóbbin a képek alapján nem változtatnak, előbbiről pedig egyelőre nem sokat tudunk. Lesz egy új stressz-szint mérő funkció és gaming mód, jelentsen ez egy óra esetében akármit is.

A továbbra is két méretben (42 és 46 milliméter) várható hordható okoseszköz megtartja az eSIM támogatást, a belső tárhely viszont 16 GB-ra nő és a lapkakészletet is frissítik. A Snapdragon 4100-as szettet az energiahatékony Apollo 4s kíséri majd. Konkrétumokból egyelőre ennyi jutott, de feltételezhetjük, hogy a VOOC gyorstöltés mellett az elődmodellben már meglévő funkciókat sem kell majd nélkülözni, mint az EKG, az NFC vagy a beépített GPS.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Négy napos üzemidőt ígér az Oppo

    A nagy kijelző és folyamatos szenzorhasználat ellenére az Oppo Watch 2-t nem kell minden másnap tölteni.

  • Nagyon komoly kameratechnológiával készül az Oppo

    85 és 200 milliméteres gyújtótávolság közti folyamatos optikai zoomot, új RGBW szenzort és a kijelző alatti kamerát új szintre emelő fejlesztést ígér a közeljövőre a cég.

  • Tabletpiacra léphet az Oppo

    Van egy általános fellendülés a piacon, ebből pedig minden bizonnyal a BBK csoport sem akar kimaradni. A Realme után az Oppo is jöhet.

  • Bemutatkozott az Oppo K9s

    Tovább telítődik a középkategória, Kínában pedig már a 80 ezer forintos árszinten is 120 Hz-es kijelző, 64 megapixeles főkamera, 5G és Wi-Fi 6 jár.

Előzmények

Hirdetés