Csinos lesz az Oppo Band Style

Kínán kívül először Indiában lehet szert tenni az Oppo Bandre, ami új dizájnnal is elérhető lesz.

A tavaly júniusban bemutatott Oppo Band nem különösebben emlékezetes szerkezet, egyszerű aktivitáskövető, és eddig amúgy is csak Kínában volt elérhető. Március 8-án viszont nemzetközi premierre készül a gyártó, elsőként természetesen Indiában lehet majd beszerezni az Oppo Bandet kétféle kialakítás mellett megegyező tudással.


[+]

Az alapmodell pontosan úgy néz ki, mint nagyjából az összes létező aktvitáskövető ebben a kategóriában. Az 1,1 hüvelykes, 126 x 294 pixel felbontású AMOLED panellel szerelt készüléktestet kipattinthatjuk a szilikon szíjból, a Style verziónál viszont egy fém díszkeret fogja az eszközt, a szíj pedig ehhez kapcsolódik. Egyébként egész csinosnak tűnik. Más különbség nincs a két verzió között.


[+]

Van folyamatos pulzusmérés, a véroxigénszintet pedig percenként ellenőrizhetjük nyolc órán keresztül, ami az alvásfigyelésnél lesz hasznos. Az eszköz jelzi az értesítéseket és a hívásokat, elérhető a zenevezérlés, sportmódból 12 áll rendelkezésre, a 100 mAh-s akku pedig 14 nap üzemidőt ígér. Az Oppo Band és Oppo Band Style Kínában 10 ezer forint alatt szerezhető be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Hirdetés