Smooth Display-jel készül a Google

A 9to5 érdekes exkluzív információkhoz jutott az ősszel esedékes Google Pixel készülékekkel kapcsolatban.

Hirdetés

A Google minden valószínűség szerint ősszel mutatja be a Pixel telefonok negyedik generációját, szokás szerint két méretben. A 9to5 Google megbízható informátora szolgált részletekkel a Pixel 4 szériáról, ami az eddigi sejtéseinknek megfelelően Soli Radar alapú érintés nélküli gesztusfelismeréssel érkezik. A Google fejlesztése elektromágneses hullámok alapján felismeri a komplex, aprólékos mozgásokat is, a konkrét felhasználási területet vagy az ehhez kapcsolt funkciókat viszont még nem ismerjük.

A kijelzőüvegeket már láttuk, a Soli rendszer a normál felső káván jobb oldalt kivágott, viszonylag nagy szenzornyílásban kap helyet. Mindkét készülék megkapja, ahogy a 90 Hz-es OLED panelt is. A kisebb Pixel 5,7 hüvelykes méretben FHD+ felbontással, a Pixel 4 XL pedig 6,3 hüvelyken, QHD+ felbontás mellett. A Google Smooth Display néven brandeli a magas képfrissítési rátával dolgozó megjelenítőt. A hardveres alapokat a 6 GB rendszermemóriával támogatott Snapdragon 855 biztosítja.


[+]

A kamerákról is kiderült néhány részlet. A négyzetes elrendezésű, kettős hátlapi kamerarendszer egy normál 12 és egy telés 16 megapixeles szenzorból áll majd. Elvileg lesz valami DSLR jellegű kiegészítő is, amit külön lehet megvásárolni a kamerához. Az akkumulátorokkal is variálnak, a Pixel 4 kicsit kisebb (2800 mAh) telepet kap, a Pixel 4 XL viszont nagyobbat (3700 mAh), mint az elődmodell. A sztereó hangszóró és a Titan M biztonsági chip marad. A fenti információkat hivatalosan megerősítettként kezeli a 9to5, hivatkozva a forrás megbízhatóságára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés