Narancs színű Pixel 4 szivárgott ki

Nagyon kíváncsiak leszünk, milyen nevet választ a Google a Pixel 4 harmadik árnyalatának. Majdnem korall? Egyszerűen narancs?

A Google hagyományosan nagyon kreatív a névválasztásban, a Egészen Fekete, a Nagyon Szürke és az Igazán Kék tényleg színvonalas reflexió volt az iparág általános gyakorlatára. Az esetenként már egészen extrém színmeghatározások viszont kulturális különbségekből is adódhatnak, nem kizárólag a marketing részleg agyzsibbasztó ötletei miatt. A Xiaomi Mirror Flower Water Moon árnyalata például nem görcsös feltűnési szándék, hanem egy jellemzően Kelet-Ázsiai mondás olyan dolgokra, amik látszanak, de nem érinthetők meg. Mint egy virág tükörképe a víz felszínén.

Visszatérve az októberben esedékes, Smooth Display-jel és egyedi szenzorrendszerrel szerelt Google Pixel 4-re, ezúttal a színvariációk kerültek napvilágra. A Google legendásan rosszul titkolja a még be nem mutatott készülékeket, most is többször láttuk már az új Pixelt, de eddig csak a szokásos fekete és fehér színben. A harmadik opció pedig szemmel láthatóan a narancs lesz. Az intenzitás viszont szokatlan a Google-től, bár volt már pink verzió a Pixel 3 sorozatban, de sokkal naturálisabb árnyalatban.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb képek a Pixel 4-ről

    Vagy nem. A Telegramról vadászott fotók hitelessége nem megerősített, de elég valószínű, hogy a Google új készüléke látható rajtuk.

  • Élő fotón a Pixel 4

    A Pixel 3 méretes káváit és a 3 XL hatalmas szenzorszigetét elegánsabb, bár aszimmetrikus kávák válthatják az első kémfotók szerint is.

  • Smooth Display-jel készül a Google

    A 9to5 érdekes exkluzív információkhoz jutott az ősszel esedékes Google Pixel készülékekkel kapcsolatban.

  • Úttörő lehet a Google Pixel 4

    Az Ice Universe legalábbis erre utalgat a kiszivárgott előlapi panelek alapján.

Hirdetés