Hivatalos a narancs Pixel 4

A Google Time Square-en megjelenített hatalmas előzetesei megerősítik a gyártótól szokatlan színvariációt.

A Google tegnap jelentette be hivatalosan az új Pixelek bemutatójának dátumát, ami ugye október 15-e, New York. A készülékekről már rengeteg információ kiderült (90 Hz-es panel, Snapdragon 855, Soli Radar technológia, 3D arcazonosítás, dupla kamerarendszer stb.), a legkevésbé érdekes nyilván a majd elérhető színvariációk, mindamellett a gyártótól szokatlan felhozatal ígérkezik.

Az intenzív korall/narancs/nemtudomazRGBkódotbocsi színű modell már hivatalosan is felbukkant, a Time Square-en kihelyezett óriási előzeteseket látva kétségtelen, hogy a Google a színválasztékkal is hangsúlyozni kívánja az új széria egyedülállóságát.

Azóta történt

Előzmények

  • Narancs színű Pixel 4 szivárgott ki

    Nagyon kíváncsiak leszünk, milyen nevet választ a Google a Pixel 4 harmadik árnyalatának. Majdnem korall? Egyszerűen narancs?

  • Újabb képek a Pixel 4-ről

    Vagy nem. A Telegramról vadászott fotók hitelessége nem megerősített, de elég valószínű, hogy a Google új készüléke látható rajtuk.

  • Élő fotón a Pixel 4

    A Pixel 3 méretes káváit és a 3 XL hatalmas szenzorszigetét elegánsabb, bár aszimmetrikus kávák válthatják az első kémfotók szerint is.

  • Smooth Display-jel készül a Google

    A 9to5 érdekes exkluzív információkhoz jutott az ősszel esedékes Google Pixel készülékekkel kapcsolatban.

Hirdetés