Újabb képek a Pixel 4-ről

Vagy nem. A Telegramról vadászott fotók hitelessége nem megerősített, de elég valószínű, hogy a Google új készüléke látható rajtuk.

Hát, lehet, hogy a Google készülékei idén sem lesznek dizájn díjasak, eddig sem arról voltak híresek, de a gyártó készül néhány extrával, ami indokolja például az aszimmetrikus kávákat. A vastagabb felső tartomány az előlapi kamera, a hagyományos beszédhangszóró és a szelfikamerán kívül az érintés nélküli mozgásérzékelésre kifejlesztett Soli Radarnak is helyet ad. Alul viszont semmi nem indokolja a holtteret, így valószínűleg nem is lesz szignifikáns. Az alábbi kép alapján lehet fogalmunk az arányokról.

A 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozó 5,7 FHD+ (Pixel 4) és 6,3 hüvelykes QHD+ (Pixel 4 XL) OLED panel viszont azért javít az esztétikán, a megjelenítési minőség legalábbis sokat dobhat az összképen. A hátlapi üveg látszólag homogén, egyelőre nem látjuk a jellegzetes textúraváltást; dizájnelemnek úgy tűnik csak az eltérő színű bekapcsológomb marad. A kamerák elrendezése pedig végérvényesen a leendő iPhone 11 stílusát idézik. A Google eddig egy kamerával is kimagasló képminőséget produkált, így okkal bízunk a 12 megapixeles főkamera mellé helyezett 16 megapixeles telés szenzor képességeiben. Nézzen ki bárhogy is az elrendezés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés