Hirdetés

Se fülhallgató, se adapter nem jár a Pixel 4-hez

A holnap bemutatásra kerülő Google mobilok doboza szűkmarkúságról árulkodik.

Hirdetés

A Google holnap mutatja be a Pixel készülékek új generációját, picit magasabb áron, mint a tavalyi szériát. A többletköltségek valószínűleg a 90 Hz-es Smooth Displayt, a Soli Radar technológiát, a csúcshardvert és a  kettős expozíciókorrekciót is támogató dupla kamerarendszert fedezik, ami így összességében valóban megérni látszik a felárat, akár intenzív narancs színben.


[+]

A holnap bemutatásra kerülő eszközök doboza alapján viszont van olyan keze a Google-nek, amivel elvesz. A 64 GB-os Just Black (csak fekete) készülék kereskedelmi forgalomba szánt csomagolásából úgy tűnik, nemhogy kompatibilis fülhallgató, de még Type-C/jack adapter sem jár a csúcsmodellekhez, cserébe jár az USB-C/USB-A adapter, a töltést pedig egy 18 wattos hálózati fej látja majd el Type-C/Type-C kábellel. Holnap kiderül.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Picit drágulnak a Google új modelljei

  A Pixel 4 készülékek nagyjából azonos árszinten nyitnak majd, minimális áremelkedésre lehet számítani.

 • Hivatalos a narancs Pixel 4

  A Google Time Square-en megjelenített hatalmas előzetesei megerősítik a gyártótól szokatlan színvariációt.

 • Újabb képek a Pixel 4-ről

  Vagy nem. A Telegramról vadászott fotók hitelessége nem megerősített, de elég valószínű, hogy a Google új készüléke látható rajtuk.

 • Élő fotón a Pixel 4

  A Pixel 3 méretes káváit és a 3 XL hatalmas szenzorszigetét elegánsabb, bár aszimmetrikus kávák válthatják az első kémfotók szerint is.

Hirdetés