Két Honor is Oreóra váltott

Az Android Oreo első hónapjai igencsak magányosan teltek: csak néhány új és pár régebbi mobil büszkélkedhetett el a 8.0-s főverzióval, a kép a képben móddal vagy mondjuk az automatikus űrlapkitöltés előnyeivel. Az elmúlt napokban azonban felgyorsultak az események: elstartolt az Oreo Android Wearre, a 8.1 a referenciakészülékekre, az Oreo Go a legolcsóbb készülékekre, tegnap pedig a Mate 9 generáció kekszes frissítéséről számoltunk be.


Kínában kezdődött meg a Honor 9 oreós és EMUI 8.0-s frissítése [+]

Ahogy a Huawei logós phablet, a ma közzétett Honor V9 (errefelé: Honor 8 Pro) és a Honor 9 frissítés is EMUI 8.0-ra cseréli az 5-ös gyártói rendszerverziót, így igazodva az alatta futó Android számozásához. A mesterséges intelligencia oldaláról is előnyöket hozó szoftverújítás ezúttal is a Kínai Népköztársaságban kezdi meg hódítóútját, elvégre az a hazai piaca. Másutt a következő hetekben érdemes az update befutására számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor V10

    Full Screen kialakítás, előlapi ujjlenyomat-olvasó, Kirin 970-es szett és mesterséges intelligencia egy gyönyörű, fém házban. Nem utolsó sorban pedig egy kínai gangszta' rapper.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

Hirdetés