Elérhető az Oreo Android Wearre

Nem volt az igazi a 7.0-s Androidon alapuló Android Wear 2.0 okosóra szoftverplatform startja és frissítési hulláma, nyáron pedig csak a mobileszközökre és médialejátszókra vált elérhetővé a 8.0 Oreo, a viselhető kütyük kekszes bétája is csak októberben vált elérhetővé.

Az LG Watch Sport
Az LG Watch Sport [+]

Ez elég jól haladhatott, mától ugyanis a Google elérhetővé tette a Wear 8.0-s Androidon alapuló frissítését, ami az LG Watch Sport esetében továbbra is 2.6-os Wear verziót jelent, nem történt váltás tehát 3.0-s számozásra. Az újdonságok listáján az értesítési rezgések erősségének szabályozása, az érintőfelület kikapcsolása nedves körülmények között, hét új nyelv támogatása, illetve az értesítési csatornák és az alkalmazások komolyabb háttérben történő takarékossága tartozik.

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

Előzmények

 • Megjelent az Android Wear 2.6

  A Play Áruházon keresztül tölthető le az új alkalmazás, ami kisebb, de hasznos dolgokban lép előre.

 • Új Android Wear beta érkezett

  Az Android Oreo funkciólistájával bővülhet a Google okosóra platformja, az ehhez kapcsolódó, publikus béta tesztelés megkezdődött.

 • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

  Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

 • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

  Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

Hirdetés