Már lehet foglalózni a OnePlus Pad-et

Az előrendelés tegnap óta lehetséges, az előleg 99 euró, az ajándékok bőkezűek, a táblagép végleges ára azonban még mindig rejtély.

Minden kiegészítő árát közzétette a OnePlus a OnePlus Pad előrendelői promóciójának indulásakor (ami tegnap volt), a gyártó első tabletjének végleges árát azonban továbbra is homály fedi, a végösszegre április 25-ig várni kell. Eddig tart ugyanis az előrendelői promóció, amibe április 25-ig lehet beszállni egy 99 eurós letéttel.

Az előleggel máris szert tehetünk egy tetszőleges ajándék kiegészítőre, ami lehet az 59 euró értékű Folio Case kihajtható tok, a 99 eurós OnePlus Stylo érintőceruza fehér színben vagy a 149 eurós Magnetic Keyboard billentyűzetes tok. A tablet ára április 25-én, 11 órakor válik publikussá, ekkor eldönthetjük, hogy folytatjuk a vásárlást vagy visszatérítést kérünk. Ha továbbra is szeretnénk megvásárolni a készüléket, a fennmaradó összeget április 28-ig kell kifizetni, ebben az esetben pedig egy 39 eurót érő SuperVOOC 80W gyorstöltőt is találunk majd a csomagban grátisz. Már csak az a kérdés, hogy ténylegesen mennyi, az annyi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés