Valahonnan nagyon ismerős a Vivo Pad

A Vivo X Fold2 és X Flip mellett a gyártó új táblagépe is bemutatkozott némiképp ismerős specifikációval.

Hirdetés

A Vivo a könyvszerűen összecsukható és a kagyló formátumú modellek mellett egy táblagéppel is készült mára, ami az egységes dizájnnyelvet követve kerek kameraszigetet kapott a hátlapra egy 13 megapixeles szenzorral. A burkolat alatt Dimensity 9000 dolgozik 12 GB rendszermemóriával és 512 GB belső tárhellyel, a 7:5 képarányú FHD+ panel pedig 144 Hz-es képfrissítést tud felmutatni.


[+]

Ez eddig pontosan ugyanaz, mint amit a OnePlus Pad nyújt, ezzel együtt az Oppo Pad is, lévén ez utóbbi csak egy ácímkézett OnePlus táblagép. A Vivo sem erőltette magát halálra a specifikációval (és a névválasztással sem), a kamerasziget viszont a bal felső sarokban kötött ki, hozzácsaptak egy 2 megapixeles makrót, a készülék pedig valamivel nagyobb, mint a márkatársak ajánlat. A kijelző 12,1 hüvelyk, az akkumulátor pedig 10000 mAh, a gyorstöltés maximuma viszont csak 44 watt. Ez összességében azért nem akkora különbség, érintőceruza és billentyűzetes tok is elérhető az Android 13-ra húzott OriginOS 3-mat futtató eszközhöz, a színválasztékot pedig az ezüst, babakék és lila adja.


[+]

A Vivo Pad alap memóriakonfigurációjáért (8/128 GB) 125 ezer forintnak megfelelő jüant kell fizetni, a legnagyobb RAM/tárhely kiszerelés pedig 12/512 GB, ami 170 ezer forintnyi helyi pénzbe kerül. A nemzetközi elérhetőségről és várható árakról egyelőre nem volt szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés