MWC 2023: Megtollasodott a OnePlus első táblagépe

Billentyűzetes tok is előkerült a vékony kávákat kínáló OnePlus Padhez.

Hirdetés

Nem egyedül érkezett a OnePlus 11 az MWC kiállításra: egyfelől a most már a lényegében egy céggé vált Oppóval osztozkodnak a 3-as csarnok egyik standján, másfelől megtekinthető arrafelé a OnePlus Pad is, ami a Never Settle mottójú márka első táblagépe, íme:


[+]

Elkísérte a méretes cuccot a külön beszerezhető billentyűzetes tok és a Stylo névre hallgató digitális toll is. Korábban olcsóbb eszközről pletykáltak, ám végül az 552 grammos masina a bivalyerős, 4 nm-es MediaTek Dimensity 9000 5G chipet kapta meg 8 GB RAM-mal és 128 GB-os UFS tárolóval. Ehhez passzol a 11,61"-es IPS panel 10 bites színmélységgel, 144 Hz-es képfrissítéssel, Dolby Vision támogatással ás 3000 x 2000 pixeles felbontással.


[+]

Nem aprózza el a 9510 mAh-s telep sem, amit 67 watton lehet tölteni. A kiegészítőkkel együtt elég produktív tablet a OnePlus Pad, amely az előlapon 8, a hátlapon pedig 13 megapixeles kamerát kínál, továbbá négy hangszórót sztereó kivitelben. Az árat a gyártó tavasszal fogja pontosítani, egyelőre csak annyit tudni, hogy az előrendelés áprilisban indul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés