Elindult, majd leállt a OnePlus Pad európai értékesítése

Rég bemutatkozott már, megkaparintani viszont csak mostantól lehet. Vagyis lehetett.

Hirdetés

Februárban mutatta be a OnePlus a felső-középkategóriába szánt, ám a MediaTek Dimensity 9000 csúcslapkával szerelt táblagépét, a OnePlus Pad viszont csak több hét csúszás után, most érkezett meg az európai piacokra. Az 500 euróba kerülő tablet 11,61"-es, 144 Hz-es és 10 bites IPS panelt kínál 2800 x 2000 pixel felbontáson, HDR10+ és Dolby Vision támogatással, illetve a OnePlus Stylo tollal való közös munkával, amit 70 euróért lehet mellédobni.

Hozzátennénk, hogy bár a GSM Arenának az európai értékesítés indulását a gyártó külön jelezte, a termékoldalon a szállítási idő mellett jelen pillanatban 40 nap szerepel, alighanem azért, mert a szűkös kezdőkészletet lerabolták. Ugyanígy a 150 eurós, billentyűzetes tokból is hiány van a termékoldalon.

A OnePlus Pad kétségtelenül érdekes ajánlat a mostoha helyzetű androidos táblagépek között, a jófajta panel és a csúcshardver mellett ugyanis a 8/128 GB-os alapkonfiguráció és a 9510 mAh-s telephez tartozó, 67 wattos gyorstöltés is ígéretes. Négy hangszóróval, WiFi 6 modemmel, 8 megapixeles szelfikamerával, 4K-képes, 13 megapixeles hátlapi egységgel és fürge, letisztult, Android 13-on alapuló OxygenOS 13.1-gyel az alapok rendben, ám a készleteken még erősíteni kell.

Előzmények

Hirdetés