Átcímkézte az Oppo a OnePlus Padet

És lőn Oppo Pad 2. Korábban azt hittük, a OnePlus kér kölcsön egy táblagépet a márkatársaktól, de ezúttal fordítva történt.

Hirdetés

OnePlus Pad bemutatója előtt sokan éltek a gyanúperrel, hogy a gyártó első táblagépe egy átcímkézett Oppo vagy Realme modell lesz, de a OnePlus eredti termékkel állt elő, ráadásul hangsúlyos, jól megkülönböztethető dizájnnal. Így az új Oppo Pad 2-ről már első ránézésre is egyértelmű volt, hogy a OnePlus tabletjét szitálták újra és mutatták be a Find X6 és X6 Pro mellett.


[+]

Szóval nincs itt semmi látnivaló, az Oppo Pad 2 egy OnePlus Pad, csak pezsgő- vagy ezüstszürke színben, pisztácia nem is volt a mutatós zöld verzió OnePlus exkluzív. A specifikációt már ismerjük, nem okoz meglepetést a 7:5 képarányú 11,61 hüvelykes, 144 Hz-es Dolby Vision LCD panel és a Dimensity 9000-es szett, viszont nem csak 8/128 GB-os memóriacsomaggal érhető el, hanem akár 12 GB rendszermemóriával és 512 GB belső tárhellyel is.

A kamerarendszer is változatlan (hátul 13 MP, elöl 8 MP), megvan a  9510 mAh-s telep 67 wattos gyorstöltéssel, a WiFi 6, az 5.3-as Bluetooth felső kategóriás kodektámogatással, a sztereóhangzás, a stylus támogatás és az Android 13-ra épülő rendszer, csak itt ugye nem az OxygenOS, hanem a ColorOS fut. Az Oppo 2999 jüanos áron kínálja majd a Pad 2-re keresztelt OnePlus Pad-et, előrendelői promócióban ajándék bőrtokkal és 2899 jüanos áron, ami 153 ezer forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés