Ennyibe kerül a OnePlus Pad

Két hete előrendelhető a OnePlus első táblagépe, de az árat csak most tették közzé.

Nem kapkodta el a OnePlus a Pad árának közzétételét, noha két hete előrendelhető az eszköz 99 eurós előleggel. Hát, ehhez már csak 400-at kell hozzátenni, hogy meg is kapjuk a Dimensity 9000-rel dolgozó 8/256 GB-os kiszerelésű tabletet Halo Green színben, ennyi lett ugyanis a végösszeg: 499 euró, ami pillanatnyi árfolyamon körülbelül 187 ezer forintot jelent.

Ha előrendeltük az eszközt és péntekig (április 28.) rendezzük is a számlát, megkapjuk a 39 eurós SuperVOOC 80W gyorstöltőt (pontosabban a kuponkódot, amivel ingyen a kosárba tehetjük) és a készlet erejéig választhatunk egy további kiegészítőt ajándékba (Folio Case kihajtható tokot, OnePlus Stylo érintőceruzát vagy Magnetic Keyboard billentyűzetes tokot. Ehhez még hozzácsap a OnePlus egy fél éves Google One előfizetést 100 GB felhőtárhellyel és egy szintén fél évig érvényes YouTube Premium előfizetést.

Ha szeretnénk elállni a vásárlástól, nincsen semmi teendőnk, csak ne fizessük ki a 400 eurós különbözetet, a rendszer automatikusan törli a megrendelést és visszatéríti a 99 eurós előleget 1-3 munkanapon belül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés