Hamar érkezhet a Galaxy Z Fold 3 és Z Flip 2

Már júliusban leleplezheti a Samsung a hajlítható csúcsmodelleit, ezzel erős kezdést adva 2021 második félévének.

Hirdetés

Idén két új hajlítható Samsungot egész biztosan várunk, vérbeli csúcsmodellként a könyvszerűen hatalmas kijelzőjűre nyíló Z Fold 3-at, illetve az apróra összecsukható Z Flip 2-t, ezek értelemszerűen a Z Fold 2, illetve a Z Flip utódjaiként jönnek. Méghozzá talán a vártnál is hamarabb. A SamMobile is átvette a koreai TheElec hírét, mely szerint az újdonságokat már júliusban leleplezik, méghozzá egy közös eseményen, a fejlesztés pedig már a szoftveres fázisnál jár.


Galaxy Z Fold 2 [+]

Eddig nagyon jól futott a Samsung 2021-es szekere, a Galaxy S21-ekre magas az érdeklődés, és a pénzügyi eredmények is nagyon rendben vannak, a gyártónál azonban mégsem dőlnek hátra, a második félévet pedig potens prémiummodellekkel kezdi a mobilos divízió, ha már a Galaxy Note 21 idén szinte biztosan elmarad a korlátozottan elérhető chipek, illetve az S21 Ultrához elérhető S Pen miatt. A hajlítható modellek kapcsán az előzetesek LTPO-kijelzőkről, azok alá épített szelfikamerákról és S Pen támogatásról is beszélnek, akkumulátorkapacitásban azonban nem várhatunk fejlődést, 4380 mAh-ról szólnak az előzetesek a Z Fold 3 esetén, ami kisebb a Z Fold 2 4500-asánál, cserébe vékonyabb és könnyebb lehet az eszköz.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni

    Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.

  • Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite

    A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.

Hirdetés