Menő újdonságok szivárogtak ki az új hajlítható Samsungokról

A Z Flip2 méretesebb előlapi paneljét, a Z Fold3 képernyő-kameráját mutogatja idő előtt.

Felbukkant a Weibón több videós pillanatkép (és animált GIF) a Galaxy Z Flip és a Z Fold2 idei folytatásáról, amelyek jó pár dizájnkorrekciót mutatnak elég rossz minőségben, viszont maguk a promóanyagok hitelesnek, kidolgozottnak és izgalmasnak tűnnek.

Vegyük például a fenti mozgóképet, amely mindjárt leleplezi a flipes folytatás elődjéhez képest méretesebb paneljét a dizájnos külső oldalon. Némi animáció is látható a friss üzenetekről a zenelejátszó kezelőjére váltva, illetve két optika és egy LED villanó.


[+]

A letisztult dizájn mellé Gorilla Glass Victus üveglap járhat – már feltételezhetően kívül és nem a hajlítható panelen belül, de kit tudja.


[+]

Z Flip2-ből (bár a forrás Z Flip3-nak nevezi) szürke, zöld, fehér és lila színváltozatok érkezhetnek.


[+]

A Z Fold3 is tartogat meglepetéseket: monitoron lefényképezett promóanyaga például hajlítható képernyőbe épített szelfikameráról regél.


[+]

Ezzel a Samsung első lehet, és amúgy illik a műfajba az efféle kamerás különlegesség, csak a minőségen is csiszolni kell. A tablet-telefon hibrid olyan trükköket is tartogathat, mint a videóhívás félig nyitott képernyővel, ahogy fent látható, ugyebár rejtett kamerával.


[+]

A Z Fold3 zöld, fehér és sötétkék (vagy fekete) színekben futhat be, várhatóan az év második felében, ami persze már nincs messze.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés