Kijelző alatti kamera? A Samsungnál várhatóan csak a Z Fold 3-mal!

A Galaxy S20-család utódjai állítólag nem kapják meg, viszont nagyjából egy év múlva, a következő Foldon állítólag már láthatjuk.

A ZTE mutatott be elsőként kijelző mögé épített kamerát, az Axon 20 5G ráadásul nem is egy csúcskategóriás termék, hanem egy elérhető árú alternatíva a kínai piacon. Kevés még az érdemi tapasztalat, és az előzetesek szerint pedig a kijelző rétege mindenféleképpen hoz veszteséget, mind megjelenítési minőségben, mind pedig a kamera minőségében: éppen ezért talán nem is meglepő, hogy a Samsung sem meri még ezt csúcsmodellben elsütni, legalábbis a koreai TheElec szerint a Galaxy S21 (vagy S30?) és családtagjai biztosan nem kapnak kijelző alatti kamerát.

Egyelőre még maradhat a kameralyuk
Egyelőre még maradhat a kameralyuk [+]

Érdekesség azonban, hogy 2021 második felére a Samsung állítólag már egy olyan fejlesztéssel készül, ami jóval kevesebb kompromisszumot kínál minden téren, olyannyira, hogy legdrágább mobiljukba, a Galaxy Z Fold-család következő generációjában fogják majd bemutatni. Esélyesen tehát nem elsők közt lesz a Samsung a technológiával, a legjobb címre viszont még pályázhatnak: mi nagyon kíváncsian várjuk.

Előzmények

  • Szoftveres újdonságokkal is készül a Galaxy Z Fold 2

    A Samsung első hajlítható modelljében még bőven lenne potenciál és van is ötlete a gyártónak. Meg nekünk is.

Hirdetés