Most épp jövőre tippelik a Z-alakú Samsung telefont

A Galaxy Z Fold3 pedig másfajta S Pent kaphat, mint ami piacon van.

A hagyományos okostelefonokról a hajlítható készülékekre kezd áttevődni az innovációs hangsúly, és ezt a Galaxy Z Fold2, illetve a Z Flip esetében a szakma díjesővel honorálta, a vásárlóréteg pedig szépszámú darab kifizetésével. Így aztán semmi meglepő nincs a pletykákban, miszerint a két modell nyáron kap folytatást, igaz: még sok a kérdőjel az állítólagos S Pen támogatás körül.


(forrás: Letsgodigital) [+]

Létezik ugyan a Samsungnak formatervezési mintája, amely a Galaxy Note-hoz hasonlóan a Fold belsejébe helyezné a stylust, ám olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint helyhiányban ezt nem tudja megoldani a gyártó, amiből arra lehet következtetni, hogy a tollat vagy külön mellékelik, vagy külön kell megvásárolni, mint az S21 Ultra esetében, amely ugyanakkor megkapta a digitalizálót és vele az S Pen támogatást. A Gizmochina tippszállítója, Yogesh szerint a Z Fold3 mindenképpen az eddigiektől eltérő S Pen kap, a szokásos funkciók és a Bluetooth támogatás viszont marad.

Samsung Display már tavaly előrevetítette a Z-alakú és a kihúzható képernyős eszközök érkezését [+]

A forró hónapokban várt Galaxy továbbfejlesztett UTG üvegréteget is bevethet, amely ellenállóbb lehet a karcokkal szemben, és ha az beválik, a Samsung által előrejelzett, valóban Z alakú telefon-tablet hibridben is ez a technológia védheti a széthajtható megjelenítőt. Mivel a harmonikaalakú megoldással kívülre is kerül kijelző, a szívósság mindenképpen fontos, kihajtogatva az eszköz pedig akkora lehet, hogy a Samsung a Z Fold Tab nevet sütheti rá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés