2019. január 21., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Google Pixel 2; megint hiba; nincs több kérdésünk, Bíró úr.

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Tulajdonképpen már azon lennénk meglepve, ha eltelne egy, jobb esetben néhány nap, amikor a Pixel 2 készülékekről NEM derül ki újabb probléma.

Hirdetés

A Google idei referenciamobiljainak vonatkozásában tulajdonképpen már nincs mit mondani. Illetve nem szükséges. A hibák száma elérte azt a szintet, amikor már igazán tapintatlanság kommentálni az eseményeket, úgyhogy empatikusan a száraz tényközlés szintjére szorítkozunk. Hangszóró és megjelenítés. Polarizáció és betekintési szögek. Videofelvételek hangminősége. Operációs rendszer nélküli készülékek. A fényérzékelő diszfunkciója, villogás. Érzékelési pontatlanság. Az újabb probléma a fotók minőségével és a kisebb Pixel 2-vel kapcsolatos.

Úgy tűnik, a Pixel 2 szenzora megzavarodik, amikor villódzó, vagy mikrovibráló fényforrások keresztüzében kell teljesítenie. A felhasználók erős sávosodást tapasztalnak az álló- és mozgóképek esetében, amelyek LED megvilágítás mellett készültek. A LED-ek fénykibocsájtása nem stabil, váltakozó frekvencián villognak, földrajzi hely függvényében 50 vagy 60 Hz-en, amit látni nyilván nem lehet, a szenzor mégis érzékeli és reprodukálja a felvételeken. A fenti videó egészen egyértelműen illusztrálja a problémát, a Google fórumain sokan jelezték, hogy érintettek, a Google egyelőre nem reagált.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.