Ismét egy bug a Pixel 2 és Pixel 2 XL esetében

Az október elején bemutatott Google referenciamobilok új generációjával kapcsolatban előadódott néhány probléma, amelyek listája látszólag még mindig bővül. A Pixel 2 és Pixel 2 XL felhasználók aránylag jelentős hányada tapasztalt kattogó, illetve magas frekvenciájú hangot, amelynek nyilvánvalóan nem kellett volna adott körülmények között megszólalnia. A Google reagált az esetre, végleges megoldás még nincs, az NFC kikapcsolásával viszont úgy tűnik, a probléma is kiiktatható.

Google Pixel XL 2
Google Pixel XL 2 [+]

A napokban újabb anomáliára hívta fel a figyelmet a közösség, az AMOLED kijelző rekacióidejének elégtelensége okozhatott egyes esetekben megjelenítési problémákat. A sötét témák úgymond megfolytak mozgás közben a világos alapháttéren. Ehhez jött még a polarizáció elégtelensége, ami a készüléket megdöntve pont ellentétes hatást eredményez, mint amire kitalálták.

Az újabb kellemetlenség a videofelvételeket érinti, pontosabban a mozgóképek hangját. A felvételen torzan és felülreprezentáltan jelennek meg a háttérhangok, noha a beszéd tisztán és hiánytalanul került rögzítésre. Az AndroidPolice kiemelte a háttérhangokat a videókból, ami egészen fogcsikorgatóan hangzanak. Eleinte vízzubogás szerű zaj hallatszik utána viszont durva karistoló kakofónia, ami nem igazán köthető a környezethez, amelyben a felvételek eredetileg készült. Elvileg mindkét modell érintett, a Google pedig elismerte a problémát és jelezte, hogy dolgoznak a megoldáson.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés