Ezek a legtöbbet eladott és legkeresettebb felújított mobilok

Dominál az Apple és a Samsung, de a Huawei is jelen van a versenyben a Rejoy kínálatában.

Szeptemberben indult el Magyarországon a Rejoy.hu, ahol felújított okostelefonokat lehet garanciával vásárolni. Indulása óta a piactér 83 millió forintot fizetett ki ügyfeleknek, akik rajta keresztül értékesítették okostelefonjukat, az elmúlt közel negyedév tapasztalatai alapján pedig listát állított össze a cég arról, melyek a legkeresettebbek és legtöbbet eladott okostelefonok platformjukon. A statisztikák nagyjából egybevágnak a nemzetközi trendekkel, az Apple és a Samsung mindkét kategóriában domináns, viszont képviselteti magát még a Huawei is utolsó két Google-támogatott okostelefonjával.


Az iPhone 11 az egyik legkelendőbb készülék. [+]

A leggyakrabban eladott telefonok listáját a Samsung Galaxy S10+ vezeti, második az iPhone 7, majd a 2020-as iPhone SE, negyedik az iPhone 8, míg az ötödik helyet a Huawei P20 foglalja el. Vásárolni inkább almás készülékeket szeretnek a Rejoy-nál, a legnépszerűbb az iPhone 11, a 2020-as iPhone SE és az iPhone 7. De népszerű az iPhone 12 Mini és az iPhone 13 Pro is az Apple készülékei közül, utóbbi főleg azután pörgött fel, hogy az iPhone 14 Pro modellekre hónapos várakozási idők vannak.


A Samsung két utolsó tényleg mindenes (3,5 mm-es jack, microSD-s bővíthetőség) Galaxy S telefonja is a toplistán van a felújított piacon. [+]

Androidos fronton a Samsung Galaxy S10 és a Galaxy S21 a legkeresettebb, valamint sokan választják a Huawei P30-at is a közlemény szerint. A legtöbb ügyfél Budapestről és Pest megyéből van, de Győr-Moson-Sopron megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye is dobogós a rendelések számában.

Alul a P30 Pro kamerás eszköztára, felette a P30 szettje A Huawei P30-as telefonjai is kelendők a mai napig. [+]

Decemberben eddig négyszeres rendelésszámot tudhat magáénak a Rejoy az előző hónaphoz viszonyítva, a felújított telefonok iránt érdeklődőket pedig december 7-től december 23-ig azzal próbálja meg magához csábítani a cég, hogy a standard 12 hónap helyett a december 23-ig értékesített telefonokra 24 hónap garanciát és 100 napos ingyenes visszaküldést vállal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Rejoy

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés