Elérhető az Android 7.1.1 Developer Preview

Korán, ám nyögvenyelősen indult meg az Android Nougat közzététele, hiszen nem minden támogatott Nexus készülékre érkezett meg elsőre, és azóta kiderült, hogy az októberben elstartolt Pixel mobilok jó pár feature-je nem is látogat el a korábbi referenciamobilokra. Több másik viszont igen, ám csak az év vége felé, ugyanis most tette közzé a Google az Android 7.1.1 fejlesztői változatait az Android Beta Programban résztvevők számára.


[+]

A következő hetek tehát a tesztelgetésről szólnak majd. Első körben a Nexus 5X, a 6P és a Pixel C táblagép jelez, hogy elérhető a bétás frissítés, a második kanyarban pedig majd a Nexus 6 és 9 következik. A végleges 7.1.1 közzététele december elejére várható.

Azóta történt

Előzmények

  • Meghalt a Nexus, éljen a Pixel!

    Új névvel és divatmajmoló formával kaphatók az idei Google mobilok. De hogy jutottunk el a Nexus 4 piacrengető árazásától a több százezres Pixelekig, és mi jár a mesterséges intelligencia fejében?

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Google Nexus 5X - szép kort megélhet

    Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.

  • Google Nexus 6P - referencia fémcsomagolásban

    Az Android 6.0-t teljes csatafelszerelésben demonstráló Nexus phabletet ezúttal a Huawei szállította, és most tényleg ráfeküdtek a kamerákra.

Hirdetés