Hirdetés

Akciófigyelő: Friss készülékárlista a Telenornál

Nagy változások nem történtek a legutóbbi árakhoz képest, de bekerült néhány új modell a kínálatba, néhányból pedig már az csak utolsó darabok várnak gazdára.

Hirdetés

A Telenor legutóbb december 10-én fissítette a lakossági számlás és kártyás készülékárlistáját, amihez képest olyan sok újdonságról nem tudunk beszámolni. Viszont, aki a kék szolgáltatótól szeretne Samsung Galaxy S20 Ultra 5G-t vagy S20+-t vásárolni, az igyekezzen, mert már csak néhány darab maradt készleten. Az S20+ ára ráadásul érzékelhető mértékben csökkent. Minden tarifában nyolcezer forinttal kevesebbet kell otthagyni érte, a listaára pedig tízezer forinttal lett kedvezőbb, így kötelezettség nélkül 360.990 forintért lehet elhozni. A maradék S20 Ultra ára is szerényebb lett, minden előfizetői konstrukcióban, illetve feltöltőkártyával is 3-4 ezer pénzzel olcsóbb.

Jelentősen olcsóbb lett az iPhone 11 64 GB és 128 GB is.
Jelentősen olcsóbb lett az iPhone 11 64 GB és 128 GB is.

Fogyóban van a Honor 8S és a Huawei Y6p is, cserébe lett új Huawei modell a kínálatban a P Smart 2021 személyében, az LG K51s-t pedig az LG K42 váltja a választható készülékek között. Az utolsó Apple iPhone 11 Pro 64 GB darabok viszont úgy tűnik, minden héten üzembiztosan drágulnak egy ezrest. A 128 GB-os iPhone 11 ezzel szemben 11 ezer forinttal olcsóbb minden konstrukcióban, M-es tarifacsomagban pedig kereken 20 ezerrel kedvezőbb, így most 219.990 az ára. A 64 GB-os verzió ára szintén esett egy nagyot, bármelyik előfizetéssel szeretnénk, 18 ezerrel kevesebbet kell otthagyni érte, a kártyás és a listaár azonban változatlan mindkét modell esetében.


[+]

Ezen kívül nem történt érdemi változás, kivéve, hogy elfogyott az eleve limitált példányszámban értékesített Apple iPad 10.2 32 GB és a Samsung Galaxy Tab S5e, illetve néhány modellnél tűnhet fel egy-két ezer forintos mínusz. A dupla online kedvezmény és a 2+1 akció a tartozékokra még mindig él, újdonság viszont, hogy a MyTV és HBO Go előfizetés mellé korlátlan dedikált adatforgalomat ad a szolgáltató.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés