Három új LG mutatkozott be

A középkategóriás K-széria talán kevesebbek szívét dobbantja meg, mintha egy G9 vagy egy V60-premier történt volna meg, mindenesetre az újdonságok jól néznek ki, és remélhetőleg az áruk is kedvező lesz.

Az MWC elmaradásától függetlenül rengeteg mobilos hírre számíthatunk a közeljövőben, a gyártók nyilvánvalóan el fogják lőni az oda szánt puskaporokat a következő néhány hétben, így tesz például az LG is, noha egyelőre még csak a középkategóriás termékvonal újdonságait leplezték le. A K61, K51S és K41S névre hallgató mobilokban közös a 6,5 hüvelykes kijelző, a nyolcmagos (jó eséllyel MediaTek) processzor, továbbá a 4000 mAh kapacitású akkumulátor, a MIL-STD 810G szabványok némelyikének megfelelően strapabíró készülékház, az USB Type-C csatlakozó, az NFC, a négy hátlapi kamera, illetve a szintén hátlapi ujjlenyomat-olvasó.

LG K61S
LG K61 [+]

A K61 értelemszerűen a széria legkomolyabb tagja, 19,5:9-es Full HD+ felbontású FullVision kijelzője kameralyukas kialakítású, benne 16 megapixeles szelfikamera csücsül. A 48 megapixeles főkamera mellé 8 megapixeles ultraszéles, 2 megapixeles makró és 5 megapixeles mélységszenzor tartozik, RAM-ból 4 GB-ot kapott 64 vagy 128 GB-os belső tárolóval és microSD-s bővítési opcióval.

LG K51S
LG K51S [+]

A K51S-nek kicsit magasabb, 20:9-es kijelzője van, de felbontása kisebb, sima 720p-s HD+, az ismert kameralyukkal. Hátul a főkamera 32 megapixeles, mellette egy 5 megapixeles ultraszéles kamera, továbbá két darab 2 megapixeles rendszer kapott helyet, ez utóbbiak a szokásos makró, illetve mélységérzekelési funkciókat töltik be. RAM-ból itt már csak 3 GB jut, és tárolóból is csak a 64 GB-os lesz belőle, cserébe a bővíthetőség megmaradt.


LG K41S [+]

A K41S felbontás tekintetében a kijelzőt kapta, mint a K51S, tehát 20:9-es és sima HD-s, viszont nem kameralyukas, hanem középen csepp-noccsos. Hátul még szerényebb a kamerarendszer, 13 megapixeles fő egység mellé tartozik 5 megapixeles ultraszéles, illetve 2 + 2 megapixeles makró és mélységszenzor. A tárolópakk 3/32 GB-os, viszont a microSD itt is egy lehetőség a fejlesztésre. A modellek a második negyedévben kezdenek, az első piac Amerika lesz, de várhatóan az európai és ázsiai piacon is megjelennek a mobilok, a kérdés csak az, milyen árazással.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés