Hirdetés

Akciófigyelő: Több, előző generációs csúcsmodell lett olcsóbb

Az utolsó iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro készülékek és a Samsung tavalyi csúcsmodelljei is jelentősen kedvezőbb áron vihetők haza.

A legkomolyabb kedvezményeket a január 14-től érvényes lakossági számlás és feltöltőkártyás készülékárlistában az utolsó darabok címszó alatt találjuk. A 256 GB-os Apple iPhone 11 Pro Max és az iPhone 11 Pro (64 és 256 GB) ára minimálisan, de folyamatosan emelkedett, amióta kifutó modellnek számítanak, most viszont mindhárom készülék kapott egy masszív leértékelést. Az iPhone 11 Pro 64 GB listaára ötvenkétezer forinttal lett kevesebb, így 330 ezerért elhozható kötöttségek nélkül, a legmagasabb tarifacsomagban pedig negyvennyolcezer forinttal kevesebbért, 200 ezerért lehet a kosárba tenni.

Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max [+]

Az 256 GB-os verzió most listaáron kerül nagyjából annyiba, mint amennyibe előzőleg a 64 GB-os kiszerelés (388.990), tarifacsomagban (bármelyikben) pedig harmincnyolc-harminckilenc ezerrel kevesebb, mint egy hete. Az iPhone 11 Pro Max 256 GB is elérhetőbb lett, átlagosan harmincezerrel alacsonyabb árat látunk a táblázatban, ami érvényes a feltöltőkártyás konstrukcióra és a listaárra is. Az új iPhone-ok pedig (iPhone 12 mini, iPhone 12 és iPhone 12 Pro Max pedig nulla forint kezdőrészlettel kínálgatják magukat, ahogy egyébként az összes, kínálatban elérhető Apple termék is.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G [+]

A Samsung Galaxy S20 Ultra 5G-ből és S20+ 5G-ből sem maradt sok raktáron, az utolsó darabok pedig tarifacsomagtól és konstrukciótól függően tizenöt-huszonhárom ezer forintos kedvezménnyel hozhatók el a szolgáltatótól, az idei Galaxy S21 széria pedig már előrendelhető. Az S21 Ultrához Galaxy Buds Pro jár, az S21 és S21+ modellekhez pedig Buds Live és Galaxy SmartTag, amit a Samsung Members alkalmazásban kell igényelni.

Sony Xperia 1 II
Sony Xperia 1 II [+]

Különösebb izgalmak nem történtek a héten, csak a kiemelt ajánlat változott, ami azt jelenti, hogy többek között az LG Velvet, a Redmi Note 9 és a Samsung Galaxy S20 FE is az eredeti áron kapható, az új ajánlatban viszont olcsóbb lett az LG K61 és K51S (online már M-es csomaggal is 0 forintért), illetve a még mindig nagyon jó készüléknek számító Realme 6S is. Ja, és a Sony Xperia 1 II ára is csökkent (minden konstrukcióban 8-11 ezer forintot) és továbbra is jár hozzá egy, egyébként viszonylag drágának számító WH-XB900N fejhallgató.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés