Xiaomi Piston 2 és OnePlus Silver Bullet

OnePlus Silver Bullet

A OnePlus MH127, vagy más néven Silver Bullet csomagolása a OnePlus-tól megszokott fehér-piros színekben pompázik, a kis műanyag dobozka akár a fülhallgató tárolására is alkalmas, ha valaki nem akarja pőrén a zsebébe vagy a táskájába tenni. Összesen 3 illeszték jár hozzá, egy kicsi, egy közepes és egy nagy. Ez a headset egy nagyon jó minőségű, fehér telefonhoz csomagolt eszköz látszatát kelti, ezüst színű, fémből készült driverek, fehér kábel, egyenes jack csatlakozó jellemzi. Vezérlőgombokkal is találkozunk, a Xiaomihoz hasonlóan a hangerőt tudjuk vele szabályozni, illetve felvevőgomb is helyet kapott rajta.

OnePlus Silver Bullet
[+]

Maga a távirányító kicsit olcsó hatást kelt a fényes fehér műanyag burkolatával, hasonlót találunk a csatlakozónál is. A fülhallgató háza meglepően kicsire sikerült, ez a méret már valószínűleg bárkinek kényelmes lehet, a Piston látszatra jóval vaskosabb, a tömegük nagyjából azonos. A Xiaomihoz képest kevésbé izolál, de driver flex jelenség szerencsére egyik eszközben sem figyelhető meg.

OnePlus Silver Bullet
[+]

A OnePlus Silver Bullet egy teljesen más hangkaraktert képvisel, mint tesztünk másik alanya. Jóval visszafogottabb, fátyolosabb a jellege, a mélyek jellemzően háttérben maradnak, a dinamikatartománya is kisebb. Az énekhangok is idomulnak a lapos összképhez, engem ez zavart igazán a hangjában, cserébe viszont a közép- és magashangok jobban kivehetők, mint a Xiaomi mélykiemelt hangképéből.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés