Sony Xperia SL - gyorsítósáv

Bevezető, tartozékok

Manapság már egyre kevésbé idegen dolog a gyártóktól, hogy egy adott modellből külsőleg teljesen azonosat dobnak piacra, mindössze annyi változtatást eszközölve, hogy hardveresen módosítanak valamit az új kütyükben. Szélsőséges példa az Apple iPhone 4 és iPhone 4S (itt hardverszinten változott minden), azonban a Huawei X5 és Huawei X5 Pro, valamint a még pletykaszinten lévő HTC One X+ is méltán bizonyítják eme teóriát. Ilyenkor mindig felvetődik a kérdés, hogy ha hardveresen nem történik módosítás, akkor miért kell újabb készüléket kiadni, miért nem lehet ezt szoftveresen megoldani.

Sony Xperia SL
[+]

A Sony Xperia SL is értetlenné tesz eme kérdés előtt, hiszen az elődhöz – Sony Xperia S – viszonyítva szinte csontra megegyezik minden, annyi kivétellel, hogy immáron 200 MHz-et emeltek a processzor órajelén, valamint már gyárilag megkapjuk az Ice Cream Sandwich operációs rendszert. A Sony mindenesetre egy igencsak széles termékpalettát épített fel az Ericsson februári akvizíciója óta, s szinte valamennyi árszegmenst lefedi termékeivel a japán gyártó. Ettől függetlenül a nemrég bemutatott csúcsmodellek mellett még inkább fura lépés az SL megjelenése, pláne, hogy valójában a testvérmodell árazását kapta meg.

Sony Xperia SL
[+]

Talán egyáltalán nem meglepő, hogy maga a doboz fehér színű, elég minimalista, hiszen mindössze a telefon oldalról fotózott képe, valamint a Sony logója díszeleg rajta. A csomagolás tartalma az átlagost hozza, hiszen az Xperia SL mellé a leírást tartalmazó dokumentumokat, a töltőfejet, a microUSB kábelt, valamint a normál minőségű headsetet kapjuk. A masina több színben is elérhető, hiszen megvásárolhatjuk ezüst, fekete, fehér és rózsaszín árnyalatokban is. A telefont a VIP Phone biztosította számunkra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés