Sony Xperia Neo L - az egyetlen egymagos

Bevezető, tartozékok

Februárban sikeresen lezárult a Sony Ericsson akvizíciója, így azóta Sony Mobile Communications néven árasztja el termékeivel a piacot a japán gyártó. A legfontosabb külső jegyeket megtartva, ám kissé átdolgozott szoftverrel kerültek forgalomba az új Sony telefonok, melyeknek száma időről időre nő. A gyártónak igyekeznie is kell, ugyanis erős a konkurencia és kiélezett verseny folyik a fogyasztók kegyeiért. A Sonynál is tudják ezt, így az Xperia sorozatot igyekeztek úgy megalkotni, hogy mindenki számára tudjon megfelelőt nyújtani.

Sony Xperia Neo L
[+]

A Sony bemutatta az Xperia S, P U, Ion és Go elnevezésű reménységeit, valamennyit korszerűnek mondható kétmagos processzorral és megfelelő árcédulával ellátva. A kínai piac számára úgy tűnt, még ennél is nagyobb lesz a választék, ugyanis mostani célpontunk eleinte kizárólag a távol-kelet számára készült. Az Xperia Neo L a sorozat eddigi egyetlen, egy processzormaggal felvértezett tagja esetében a Sony végül mégis úgy döntött, hogy Európa számára is elérhetővé teszi a készüléket, főleg az olcsóbb modellek iránti megnövekedett kereslet miatt. Sajnos az árát kicsit magasra lőtték, így nem biztos, hogy ez lesz a legvonzóbb ajánlata a vállalatnak.

Sony Xperia Neo L
[+]

A Neo L a már megszokott fehár dizájnnal rendelkező dobozban érkezett hozzánk a VIP Phone jóvoltából, melyen maga a készülék és a gyártó megnevezése tündököl. A dobozba kukkantva egy zacskóban találjuk a kütyüt, majd ha tovább bontjuk a csomagolást, megpillanthatjuk a tartozékokat is. A Sony egy microUSB kábelt, töltőfejet, valamint headsetet ad a masina mellé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Sony

Azóta történt

Előzmények

 • Sony Xperia Go - futott még

  Az Xperia Active utódjának tekinthető készülék hardveresen nagyot nőtt, ám a kijelző és az operációs rendszer tekintetében nincs előrelépés.

 • Sony Xperia Ion - ionágyú

  A Sony Xperia sorozatának legnagyobb modellje HD kijelzőt, 12 megapixeles kamerát és bővíthető tárhelyet is kapott, méghozzá egy igazán impozáns házba csomagolva

 • Sony Xperia sola - kezeket a magasba

  Az Xperia sorozat legújabb tagjában debütált a Floating touch technológia, mellyel a készülék elvileg érintés nélkül is vezérelhető. Elvileg.

 • Sony Xperia U - a kis herceg

  Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.

Hirdetés