Galaxy blog: Bemutatkozott a Level család

A napokban egy új termékcsaládot mutatott be a Samsung, mely a kiegészítők piacán kavarhatja fel a port. A Level família ugyanis prémium audióeszközöket vonultat fel, fül- és fejhallgatók mellett egy hordozható hangszóró is helyet kapott a csomagban.

A Level család jelenleg négy terméket tartalmaz. A Level Over a paletta csúcsa, a fejhallgatóban alkalmazott speciális mágnesek 30 százalékkal erősebbek az átlagnál, ezáltal erőteljesebb és természetesebb hangot produkálva. A speciális kivitel minimalizálja a keret és a vibrációs lemezek közti rezonanciát, mely mellett hibrid zajszűréssel is rendelkezik a kiegészítő. A Level Over mellé egy speciális okostelefonos alkalmazás, a Samsung Level is elérhető.

Samsung Level Over, a sorozat zászlóshajója
Samsung Level Over, a sorozat zászlóshajója

A Level Over kistestvérei a Level On és a Level In neveket kapták, egy fej- és egy fülhallgatóról van szó, a család negyedik tagja pedig egy Bluetooth-hangszóró. Utóbbit Level Boxnak hívják, egy fém borítással rendelkező sztereó hangszóróról van szó, mely NFC-vel párosítható az okostelefonokkal, az akkumulátor egy töltéssel akár 15 óráig is bírja a nyüstölést.

Samsung Level Box
Samsung Level Box

Mind a négy modell elérhető fekete és fehér színben is. A készülékek bizonyos országokban már május során piacra kerülnek, a magyarországi premierről és a várható árról egyelőre nincs információnk.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények