Realme 5 Pro - igazi vetélytárs

Nem járt még nálunk sok Realme okostelefon, de mostantól ez változik. A frissen hazánkba érkező márka húzómodellje lehet tesztalanyunk.

Bevezető

Helló Realme! Hát tökre jó, hogy jöttetek, volna itt egy meglehetősen árérzékeny piac, ahol nem véletlenül ment jól a Honornak és nem véletlenül veszik raklapszámra a Xiaomit, ez pont nektek való. Igen, mind tudjuk, hogy új belépőként ez nem lesz éppen egy sétagalopp, persze mindenhol majd el kell mondanotok, hogy az Oppo kisöccse vagytok, nem mintha az Oppo név annyira benne lenne a köztudatban, de talán egy kicsit ismerősebben cseng, mint a Realme. Szóval hajrá, sok sikert, ha pedig már elküldtetek tesztre néhány terméket, akkor meg is néznénk, hogy egyáltalán mennyi esélyetek van.


[+]

A Realme 5 Pro a márka egyik leginkább kiegyensúlyozott ajánlatának tűnik papíron. A bruttó 80 ezer forint körüli ár pont az a kategória, ami a kártyafüggetlen piacon simán belefér a középkategóriában, viszont errefelé nagy a tolongás, nagy a kínálat, szóval a kérdés az, hogy a Realme ki tud-e emelkedni egy olyan mezőnyből, ahol ott virít a Huawei P30 Lite, a Redmi 8 Pro, a Galaxy A50, vagy a Xiaomi Mi 9 Lite. A dobozra két figyelemfelkeltő tulajdonság került, az egyik a VOOC gyorstöltés, a másik pedig a négyes kamerarendszer, de egyik sem olyan, amihez hasonlót a fent felsoroltak közül ne tudna egyik-másik konkurens.


[+]

De a helyzet mégsem borús, ugyanis a Realme 5 Pro kifejezetten erős hardverrel, egyedi felhasználói felülettel, mutatós külsővel, hivatalos, hazai garanciás változatban kerül piacra, ha pedig valaki tudja hozni a Xiaomi-tól megszokott árszintet, akkor máris elmondhatjuk, hogy a hazai kínálat egyik legvonzóbb ajánlataival képes versenyezni, ami mindenképpen kecsegtető. Viszont át kell valahogy ütni az ismeretlen márkával kapcsolatos aggályokat, de hát mindenki így kezdte, és remélhetőleg a Realme képviselői is tudják, hogy ez nem megy egyik napról a másikra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés