Android 10-re frissít és Android 11-ről beszél a Realme

A Realme XT a második telefon a márkától, amely friss Androidra és egyéni Realme UI köntösre vált. Legalább hat készülékre érzik Android 11 a későbbiekben.

Új márka hazánkban a Realme, Indiában azonban már egy ideje sikert sikerre halmoz, a BBK Electronicsszal a háta mögött pedig hardver, összeszerelés és szoftver oldaláról sem lehet panasz. A készülékek eddig Oppo-féle Color OS-t futtattak, az Android 10-es frissítéstől kezdve azonban ennek márkavariációja, a Realme UI bukkan fel a telefonokon. Az első „szerencsés” a Realme 3 Pro volt, és azért az idézőjel, mert az első frissítésben maradt pár kritikus hiba, amit a második javított. Most pedig a Realme XT váltott Android 10-re és Realme UI 1.0-ra Indiában, fokozatos közzététellel. A nemzetközi modellek a következő hetekben követhetik a megjelenést.

Még meg se kapta az Android 10-et az X2 Pro csúcskészülék, a Realme máris előrevetítette a 11-es főverzió jövőbeli érkezését
Még meg se kapta az Android 10-et az X2 Pro csúcskészülék, a Realme máris előrevetítette a 11-es főverzió jövőbeli érkezését [+]

Mindeközben a Realme már az Android 11-ről diskurál, és a brand a Livemint információi szerint a Realme X, a Realme XT, a Realme X2, a Realme X2 Pro, a Realme 5 Pro és a Realme 3 Pro esetében is előrevetítette a második generációs frissítés érkezését az indulószoftverhez viszonyítva, nagyjából egy év múlva, hiszen azon a Google is még fél évet dolgozik. Integrált Google szolgáltatásokkal, megfelelő lokalizációval és jól optimalizált felülettel a Realme-nek van keresnivalója errefelé, a generációs rendszerfrissítések pedig mindig jól jönnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés