A Mi Banddel szállna ringbe a Realme aktivitásmérője

Nem igazán titkolja a BBK Electronics egyik márkája, melyik kínai riválisa piaci részesedését szemelte ki magának.

Redmi - Realme: nem nehéz az Oppóból kivált márka nevezéktanában egy másik brand hatására lelni, és ha eddig nem lett volna világos, hogy a BBK Electronics és azon belül a Realme a Xiaomi és annak olcsóbb almárkái és termékei ellen száll harcba, íme a következő bizonyíték:


(forrás: Weibo)

A brand már a Realme 5i startjánál előrevetítette, hogy érkezik olcsó fitnesz karperce, amely most teljes valójában megcsodálható, és úgy néz ki, mint egy Mi Band. A termék a Realme Sayहत nevet viselheti, az utóbbi egyébként a kalap hindi megfelelője, a GSM Arena szerint az előtaggal együtt pedig a hindi fitnesz szó olvasható ki. Persze nem a név, hanem az ár és a cserébe biztosított érték lesz a fontos, márpedig árazásban a Realme eddig roppant versenyképes a legtöbb ázsiai és európai piacon, épp csak Magyarországon ugrott meg kissé az X2 Pro vételára.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 5 Pro - igazi vetélytárs

    Nem járt még nálunk sok Realme okostelefon, de mostantól ez változik. A frissen hazánkba érkező márka húzómodellje lehet tesztalanyunk.

  • Realme X2 Pro – van új a nap alatt

    Friss márka a hazai mobiltelefónia egén, és első csúcskészüléke figyelmeztetés az ár/érték vonalon versengő ellenlábasoknak.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Hirdetés