Kameraképességeivel villog a Realme X50 Pro

A Snapdragon 865-tel és 5G modemmel szerelt csúcskészülék több fotója is megtekinthető. Barcelonából Madridba költözik a bemutatóhelyszín.

Olvasóink az X2 Pro kapcsán nemrég tüzetesebben is megismerhették a Realme márkanevet, ami nagyon is hasonlít a Redmire, ám a brand a BBK Electronics kötelékébe tartozik, és az Oppo almárkájából nőtte ki magát igencsak népszerűvé. Egyelőre India a a Realme telefonok első számú piaca, ám ígéretes az európai, így a hazai jelenlét, a márka pedig egyenesen a barcelonai MWC-t célozta meg az Új-Delhivel osztozkodó, február végi X50 Pro 5G bemutatója kapcsán.

Az MWC-t azonban törölték, a Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és akár 12 GB RAM-mal szerelt csúcsmodell pedig egy másik spanyol városban, Madridban mutatja meg magát először az európai közönségnek, méghozzá február 24-én, délelőtt 10 órakor. A specifikációval nem lesz gond: a ketyere 90 Hz-es Super AMOLED panelt kínál dupla kameralukkal, 4500 mAh-s telepet 65 wattos gyorstöltéssel és négy optikát a hátlapon, függőleges elrendezéssel.

Az európai részleg megerősítette a 64 megapixeles főkamerát, a 119 fokos látószöget bezáró ultraszéles egységet, valamint a 20x-os hibrid zoomot, mindezekhez pedig példákat is láthatunk. Éjjel sem kell majd az X50 Prónak szégyenkeznie: Super Nightscape 3.0 néven fut az alább látható, koromsötétből egész világosat rittyentő, több másodperces megoldás.

Normál vs. éjjeli mód
Normál vs. éjjeli mód (forrás: GadgetFlix)

Mi mindössze annyit kérünk, hogy a zajszűrést az algoritmus fogja vissza, a kamerában borzasztóan erősnek ígérkező Xiaomi Mi 10 ellen ugyanis a márka legjobb tudására lesz szükség. A Xiaomi másfélszeres áremelését figyelembe véve ugyanakkor simán lehet, hogy ár/érték vonalon ezúttal majd a Realme felé billen a mérleg nyelve. Az árakra és az európai elérhetőségre jövő héten kapunk választ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés