Hirdetés

Panasonic Strada - ígéret marad

Hirdetés

Bevezető

Click to read in English!
A Panasonic eddig nem kényeztetett minket navigációs készülékekkel, első sherpájuk viszont megérkezett, és itt pihen az asztalomon. Pihent a szélvédőmön is, érdekes élményt szolgáltatva. A navigációs piac erőteljesen növekszik, ezt a tényt immár a nagyok sem hagyhatják figyelmen kívül. Sorra érkeznek a nagy múlttal rendelkező cégek autós navigációra tervezett eszközei. Az öreg motorosok mellett beszállt a ringbe a Samsung, a Sony, az Asus, és immár a Panasonic is. A kérdés, hogy mire vártak eddig, miért hagyták, hogy a más területeken egyébként nem nagyon villantó nevek ebben az iparágban piacot szerezzenek. Nyilvánvalóan most drágább lesz így, mintha időben ébredtek volna, hiszen piacot kell venniük. Csúnyán benézték a srácok ezt a témát, drága mulatság lesz, hogy nem hittek benne eléggé.

Panasonic Strada

Persze a név sok mindent eladhatóvá tesz, azonban a navigációban édeskevés, ha azt mondjuk: ez egy Panasonic. Álmos legyintés.

Panasonic Strada

Lássuk csak, mi kell a sikeres navihoz: Kell egy erős vas, egy jó szoftver, pontos térképek, felhasználóbarát kezelés, stabil passzív tartó, jól pozicionált ár. A Panasonic ugye most csinált először ilyet, nem csoda, ha nem lett minden perfekt. Pedig a cég nem ma kezdte, a műtétet a beteg akár túl is élhette volna. Az új üzletág egyelőre nem kapott nagy hírverést, legalábbis én nem találkoztam vele, pedig a célközönség összes káros szenvedélyével rendelkezem: netfüggés, tévénézés, gombmánia, óriásplakátolvasás a dugóban, sőt az ingyenes újságokba is belenézek, amíg a postaládától a kukáig érek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés