harman/kardon 410, 810 - kiskutya, nagykutya...

Bevezető

Click to read in English!
Igen, igen. A fórumban már rátapintott valaki: harman/kardont teszteltünk. Rögtön két modell érkezett, a 410-es kistesó, meg a 810-es nagytesó. Mivel a két készülék rendkívül hasonlít egymásra, így gondoltunk egyet, és megszületett az újabb duálteszt. A kisebbiket pmd kolleganő, a nagyobbikat jómagam nyúztam, majd cseréltünk egy kicsit és úgy is autókáztunk egy sort. A tesztben pedig igyekszünk jól belebeszélni egymás szavába.

haran/kardon 410-810

A harman/kardon név azok számára mond valamit elsőre, akiknek a vére diódákon át folyik és a vérnyomását is decibelben mérik. Egyszóval a cég a szórakoztató elektronika kékvérűbb szegmensében versenyez. 1953-ban alapította Dr. Sidney Harman, majd ugyanebben az évben el is készítette első FM tunerét. Izgalmas évek következtek: forradalmi erősítőket és Hifi eszközöket készítettek, jónéhány "a világ első" high-end cucca fűződik a nevükhöz.

haran/kardon 410-810

Az autós navigáció terén eddig nem igazán domborítottak, ám a nálunk járt két készülék azt mutatja, hogy van mit keresniük ezen a piacon. Okos árazással, és a termékvonal következetes folytatásával a cég sikerre van ítélve, főleg azok szemében, akik a használhatóság mellett az exkluzivitásra is kattannak. Sajnos a cég honlapja nem tud tesztünk alanyairól, ami valljuk be, nem túl jó jel, hiszen ez alapvetően meghatározza a hozzájuk tartozó support-ot is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés