Hirdetés

Nokia N93i - ez sem kics i

Bevezető

A Nokia N93 elvileg még mindig a gyártó csúcsmodellje, amíg nem lesz elérhető az N95. Éppen ezért bemutatását annak idején nagy várakozás előzte meg, mindent tudó Symbian okostelefon 3,2 megapixeles Carl-Zeiss optikával és optikai zoom funkcióval, nyami. Aztán megérkezett a telefon és kiderült, hogy méretei alapján egyrészt ölni lehet vele, másrészt az a híres kamera csúfosan leszerepelt olyan ellenfelek mellett, mint a D900, de még házon belül is leütötte az N73. Cserébe viszont VGA felbontásban vett fel videót, aminek minősége egyelőre verhetetlen.

Nyilván a fentiek alapján azt vártuk az XXL GSM-től kapott doboz tartalmától, hogy megkapjuk a javított változatot az N93i személyében, és korrigálnak a finnek néhány hibát. Nos, legalább megpróbálták. A készülékházat kisebb diétának vetették alá, a kamerán pedig hegyeztek annyit, hogy most már folyamatosan működik az autofókusz a videofelvétel során.

Kíváncsiak voltunk, hogy vajon a felújított csúcsgép is megfekszik-e, ha kicsit sötétebb környezetben kell fényképezni vele, ám mivel más érdemleges változás nem történt, ezért ez egy viszonylag rövid írás lesz, hiszen a főbb tulajdonságokat már kiveséztük az elődmodell igen részletes tesztjében, amit nagy szeretettel ajánlunk mindenkinek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés