Részletes Nokia N93i specifikációk

Tegnap a Nokia bemutatta hivatalosan is az N93 frissített verzióját, amelyet egy "i" betűvel különböztetnek meg az alapmodelltől. Az újdonság főbb paraméterei és jellemzői nem változtak, azaz maradt a 3,2 megapixeles Carl-Zeiss optika, itt a nagy kérdés az, hogy a sokat kritizált képfeldolgozási metódus fejlesztésre került-e, de ez majd az első tesztek során fog kiderülni.


Karcsúbb

 

Nem változott az sem, hogy az N93i továbbra is a piac egyik legjobb videókamerájával rendelkezik, hiszen 30 fps-sel tud VGA felbontású mozgóképet rögzíteni.


Üveg a fedlap

 

Az N93i 1 gigabájtos miniSD kártyával kerül majd forgalomba, amely 45 percnyi videót és 1250 képet képes a gyártó szerint tárolni. Szintén az értékesítési csomag része az Adobe Premiere Elements 3.0 szoftver, amely a videók utólagos szerkesztését könnyíti meg.


Süllyesztett gombok

 

Külső változások is történtek, ugyanis a készülék némiképp karcsúbb lett (ez igencsak ráfért), illetve 23 grammot fogyott, de még így is 163 grammot nyom a mérlegen. A karcsúsítás egyik eszköze a fedlap lecserélése volt a jelenleg divatos, üvegszerű megoldásra, illetve a billentyűzet is süllyesztetté változottt.


Vajon változik-e a képek minősége?

 

A készülék várható ára 600 euró körül alakul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés