2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Nokia 6270 - férfias csúszda

A 6111 után itt a következő szétcsúsztatható Nokia. Komolyabb külső, komolyabb belső.

Hirdetés

Bevezető

A Nokia mostanában újra nekidurálta magát. Volt egy korszak a cég életében, amikor joggal támadták mind formatervezési, mind pedig funkcionális szempontból. Az 5110-ben bemutatkozott menürendszer valahogy átvészelte az időt, de a technológia kicsit elrepült felette. Kijelzők terén is le volt maradva a finn márka, és a minőség is kezdett rossz irányba fordulni. Most viszont úgy fest, hogy komolyan odacsaptak a kutatás&fejlesztés részleg nyakára, mert hirtelen, varázsütésre, ígéretesebnél ígéretesebb készülékekkel jelentkeznek.

A Samsung az utóbbi időben divatot csinált a szétcsúsztatható modellekkel. Nem az ő találmányuk ez, de annyi ilyen telefont konstruáltak, hogy már-már a márka egyik védjegyévé vált, a D500-D600 sikere révén pedig nagy tudás is párosult az eleinte csak csinosnak és kompaktnak tartott telefonokhoz. A finnek nem hagyták ki ezt a ziccert, a már tesztelt 6111 után megérkezett az új generációs Nokia modellek második szétcsúsztatható darabja, a 6270.

A világelső gyártó pedig nem bízott semmit a véletlenre. Olyan tudást zsúfoltak az újdonságba, amely bármely cég számára felvállalható lenne, ezt pedig jellegzetesen nokiás köntösbe csomagolták, öröm volt kézbe venni az XXL GSM-től kapott tesztalanyt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.