2019. január 21., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Nokia 7360 - nem igazi szerelem

A finn gyártó L’Amour sorozatának leghagyományosabb tagja a 7360.

Hirdetés

Bevezető

A Nokia a 7-es sorozatot deklarálta a divatos modellek számára. Tavaly előtt érte a mobilvilágot az első sokk a 7260, 7270 és a 7280 személyében. Ezek a készülékek szokatlan formával és színezéssel tűntek ki a mobiltelefonok közül, a trió harmadik tagja pedig annyira eltávolodott attól, amit telefonnak képzelünk, hogy az már a használhatóság rovására történt. A készülékek jó 50 százalékkal drágábbak voltak, mint a Nokia hasonló tudású modelljei, mégis volt keletjük.

Egyértelmű volt tehát, hogy lesz folytatás. A nemrég bemutatott új trió új nevet is kapott, L’Amour sorozatnak hívja őket a gyártó, egyszerre utalva ezzel a giccses külsőre és arra, hogy biztos belopja majd magát a formavilág a szívekbe. A három új készülék ugyanazt a sémát követi, mint az elődmodellek: a 7360 hagyományos kialakítást kapott, a 7370-nél az összecsukhatóságot elforgatásra cserélték, a 7380 pedig maradt, ami volt: egy telefonként használhatatlan divatcikk.

Hozzánk az XXL GSM segítségével először a 7360 jutott el. A doboz virágmintákkal van teli, nem éreztem magam túl komfortosan a metrón, mikor a hónom alatt hazacipeltem. Otthon gyorsan kibontottam, és rögtön dobtam egy hátast. A készüléket jól kivesézzük a későbbiekben, de a tartozékok: bézs-narancs velúr tok, bőrből készült csuklópánt, hófehér headset. Uhh. Lehet, hogy beszűkíti értékítéletemet a hazai piac árérzékenysége, de valóban nem tudom elképzelni, hogy valaki sokkal több pénzt adjon azért egy telefonért, mert az L’Amour, de máskülönben nem nyújt semmi különöset.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

  • Nokia 7380 - „ezmiez?”

    A finn gyártó L’Amour sorozatának legdrágább és legextrémebb tagja a 7380.

  • Nokia 7370 - kötődés

    A L’Amour sorozat középső darabja jól párosítja az egyedi külsőt és a belső értékeket. De nem hibátlan.

  • Nokia 7390 - baltás Barbie

    A Nokia L'Amour sorozatának legújabb darabja mindent megpróbált nyújtani, amire a finnek szerint egy divatmodell képes lehet.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.