Hirdetés

Nokia 2630 - duplán karcsú

Alapfunkciók, adatkommunikáció

A telefonos rész nem hagy kívánnivalót maga után. A hangminőség rendben van, kihangosítva is jól szól, a beszélgetés sosem szakadt meg, a másik fél mindig értette, amit mondtam.

A telefonkönyv ezer férőhelyes, a nevek mellé 12 extra mező jár, elmenthetjük többek között ismerősünk munkaköri leírását, becenevét, felhasználói azonosítóját, születésnapját, sőt, képet is hozzárendelhetünk. Az emberkéket csoportokba rendezhetjük, ezeknek pedig egyedi képük és csengőhangjuk is lehet. A névjegyzéket böngészve viszont valamiért csak két név látszik egyszerre, pedig három is simán elférne egymás alá - lásd kép. A hívásnapló korrekt, van egyesített nézet, de természetesen rászűrhetünk a kimenő/bejövő/nem fogadott hívásokra is. Az üzenetkezelő is jó, MMS támogatás van, sőt, legnagyobb megdöbbenésemre az e-mail kliens sem maradt ki, szerverekből a POP3 és IMAP4 típusúakat egyaránt kezeli.

Adatkommunikáció terén már nem csillog ennyire a 2630. A GSM-modul kétnormás (900/1800 MHz), a leggyorsabb adatátviteli mód az EDGE, a GPRS 4+1 időréses. Infra port nincs, Bluetooth van, verziószáma 2.0, elvileg támogatja az A2DP-t is, de bővíthető memória hiányában ennek sok értelme nincs.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Nokia 1200 - időutazás

    A finn gyártó alsókategóriás modellje egy réges-régi, messzi-messzi galaxisból látogatott el hozzánk.

  • Nokia 3500 - pink perem

    A középkatagória alsó szegmensét erősíti a 3500, bizonyos funkciók örömteliek, más paraméterek ósdiak.

Előzmények

Hirdetés